Energiamentő

A szivárgás a sűrített levegős rendszerek energiapazarlásának akár 50%-át okozza , ami éves szinten jelentős pénzügyi veszteséghez vezet. Kamerás, képalkotó méréseinkkel láthatóvá tesszük a szivárgásokat, az NL szakértői rendszer pedig becslést ad a teljes költséghatásról, és jelentést készít, ez az átfogó, ultrahangos megoldás segít Önnek biztosítani működése megbízhatóságát.

Képalkotó eljárás számos előnnyel bír.

Pénzt takarít meg. Az akusztikus kamera megmutatja a szivárgások pontos helyét, a szakértői rendszer pedig megmondja, hogy ezek mennyibe kerülnek évente, így segít alacsonyan tartani a gyártási költségeket. A hagyományos ultrahangos szivárgásérzékelőkkel és más hagyományos módszerekkel összehasonlítva a képalkotó megoldás lényegesen gyorsabb és pontosabb.

Javítja az energiahatékonyságot, a kamera  már 0,016 l/perc szivárgást észlel, és kiszámítja, hogy mennyi energiát pazarol. Ez lehetővé teszi a megfelelő intézkedések megtételét energiagazdálkodásának javítása és több energia megtakarítása érdekében.

Felgyorsítja az észlelést. A akusztikus kamera nagy területeket gyorsan pásztáz, és az általuk kibocsátott hangok meghallgatásával, felismerésével és elemzésével megkeresi a légszivárgást. Az NL kamera minden más megoldásnál gyorsabb, és sokkal érzékenyebb és pontosabb, mint az emberi fül, kombinálva a hang- és ultrahangfrekvenciákat.

Kiváló alapot biztosít a karbantartás tervezéséhez . A képalkotó eljárás valós időben láthatóvá teszi a veszteségforrásokat és költségbecslésén kívül az szakértői rendszer elemzéseket és mélyrehatóbb jelentéseket kínál az észlelt szivárgásokról.

Az NL kamera segít optimalizálni energiafelhasználását, és biztosítja, hogy megfeleljen a vonatkozó jogszabályoknak, valamint a szakértői rendszer ISO 50001 szerinti jelentést készít.

A kamera feltölti a méréseket az NL Acoustics felhőbe, ahol mesterséges intelligencia kiértékeli. A kijelölt mérésekről egy kattintással készíthető riport.

Report-example

Riport megtekintése itt.

Csatlakozzon Energiamentő programunkhoz, vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeinken!

Név:

Email:

Tárgy:

Üzenet:

captcha

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter
Hűtőgépcentrum © 2016 Frontier Theme