Nyertes pályázataink

 

MFF kedvezményezetti infóblokk-1Pályázat – GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-01240
Kedvezményezett neve: Hűtőgép Centrum Hűtéstechnikai és Műszaki Diagnosztikai Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt Címe: Kapacitás bővítés
Szerződött támogatási összeg: 10 000 000 Ft.
Támogatás mértéke: 69,37 %
Projekt tartalmának bemutatása:
A Hűtőgép Centrum Kft. fejlesztésének célja a 7112’08 Mérnöki tevékenység, műszaki tanácsadás tevékenységi kör alatt végzett szolgáltatását bővítse. A projekt a GINOP_PLUSZ-1.2.2.-22 kódszámú pályázaton a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg 10 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

Az elnyert támogatás segítségével az alábbi eszközök kerülnek beszerzésre:
Szivárgáskereső: gyorsan és pontosan detektálhatók a sűrített levegős tömörtelenségek, így sokkal sűrűbben akár heti rendszerességgel is tudunk méréseket végezni.
Smart rezgésmérő: Több mérést tesz lehetővé, automatikus hiba diagnózis végez. Teljesítménymérő: a feszültség, áram és egyéb villamos jellemzők adatgyűjtését és kielemzését segíti.
Ultrabook: a keletkező adatok gyors feldolgozását könnyíti meg.

A fejlesztés eredményeként javulni fog a termelékenység (5% költségcsökkenés), új kapacitások révén nagyobb volumenű projektek vállalása biztosított, így összességében az árbevétel várhatóan 15-20 %-kal emelkedik, a munkahelyeket meg tudjuk tartani. Összességében jelentős szolgáltatási minőség javulás érhető el, rövidülnek a szolgáltatási határidők. A rövidebb határidőkkel, jobb minőség, bővülő szolgáltatási kör mellett, nagyobbkapacitással javul a piaci pozíció, új vevőket tudunk szerezni. A beruházásnak köszönhetően a vállalat 5 darabmunkahelyet tud megőrizni. A beruházás helyszíne a Csólyospálosi székely.

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.12.31.

Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-01240

MFF kedvezményezetti infóblokk-1

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter
Hűtőgépcentrum © 2016 Frontier Theme